AIR OPTIX™ COLORS

FARGEDE KONTAKTLINSER

 • Diskret eller dristig
 • Unik teknologi
 • Skjønnhet og komfort

 

AIR OPTIX® COLORS pack shot

 

OM AIR OPTIX COLORS

 

DISKRET ELLER DRISTIG

Nå kan du forvandle øyenfargen etter humør og personlighet. Med mange farger å velge mellom kan du se deg selv med en rekke nye utseender, enten du går for en diskret endring eller en dristig forsterkning av øyenfargen din. Du kan få linsene både med og uten styrke.

 

UNIK TEKNOLOGI

Den unike fargeteknologien 3-i-1 går i ett med øyenfargen for å gi et vakkert og naturlig uttrykk. Den ytre ringen definerer og fremhever iris, den primære fargen forvandler øyenfargen, og den indre ringen lysner og gir dybde.

 

SKJØNNHET OG KOMFORT

AIR OPTIX™ COLORS er designet med SmartShieldTM-teknologi, et ultratynt beskyttende lag som beskytter øynene mot irriterende belegg og fremmer langvarig komfort. TIPS: Bruk OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ for å ta vare på dine AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser og få ekstra timer med behagelig bruk.

 

AIR OPTIX® COLORS

 

ANBEFALES FOR

 • deg som vil forsterke den naturlige øyenfargen din
 • Stabil komfort fra dag 1 til 30

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om AIR OPTIX™ COLORS kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med optikeren din.

 

KONTAKT DIN OPTIKER
Trial for colored monthly contact lenses

DU LURER KANSKJE PÅ

  AIR OPTIX® COLORS er fargede kontaktlinser som er utformet for å forsterke eller forandre mørke eller lyse øyne med en helt naturlig farge-effekt. De kan være med eller uten synskorreksjon. De er laget med eksklusiv SmartShield®-teknologi og har 3-i-1 fargeteknologi for å gå i ett med den naturlige fargen på øyet. Dermed kan du få et nytt utseende som kan være diskret eller livfullt.
  Kontaktlinser er medisinsk utstyr som skal tilpasses av optiker, selv for personer som ikke trenger synskorreksjon. Med AIR OPTIX® COLORS Color Studio kan du få et virtuelt inntrykk av hvordan du vil se ut med  kontaktlinser i forskjellige farger. Dette gjør det enkelt å finne den fargen som passer best for deg.

   

   

  Begge merkene med fargede kontaktlinser har den samme 3-i-1 fargeteknologien. AIR OPTIX® COLORS er imidlertid kontaktlinser laget av et silikon-hydrogel-materiale som gir en avansert pusteevne. AIR OPTIX® COLORS har også eksklusiv SmartShield®-teknologi og det unike fuktighetsgivende middelet Aqua som gir linsene en komfort som varer. AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser er de mest pustende fargede kontaktlinsene som finnes, og de gir deg hvite, friske øyne.

   

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.