FreshLook™ COLORS

FARGEDE KONTAKTLINSER

 • Bland fargen din med en annen
 • Få en helt annen farge
 • Forsterk din naturlige skjønnhet

 

FreshLook® COLORBLENDS® pack shot

 

OM FRESHLOOK COLORS

BLAND FARGEN DIN MED EN ANNEN

FreshLook™ COLORBLENDS™ kontaktlinser for naturlig vakre mørke eller lyse øyne tilbyr et bredt spekter av utseender og farger – fra det helt forsiktige og subtile til kraftig og iøynefallende. Finnes i tolv fantastiske farger.

 

ENDRE FARGEN DIN HELT

Kunne du tenke deg blå, grønn, grå eller brun? Med FreshLook™ COLOR kan du få et helt nytt utseende som tar pusten fra alle. Finnes i seks dristige farger.

 

FORSTERK DIN NATURLIGE FARGE

Er øyenfargen din nydelig som den er? FreshLook™ DIMENSIONS kontaktlinser er et utmerket valg for å forsterke øyne som allerede er lyse – finnes i tre nyanser.

shoes and a pair of jeans

ANBEFALES FOR

 • deg som vil intensivere utseendet
 • deg som vil forsterke den naturlige øyenfargen din

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om noen av kontaktlinsene i FreshLook®-serien passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker.

KONTAKT DIN OPTIKER
eye care professional

DU LURER KANSKJE PÅ

  FreshLook® er fargede kontaktlinser som er utviklet for å forsterke eller forandre mørke eller lyse øyne med en helt naturlig effekt. De kan være med eller uten synskorreksjon. Du kan få et nytt utseende som kan være diskret eller livfullt.

   

  Med FreshLook® fargede kontaktlinser har du valget mellom endags- og månedslinser.

  Fargede endagslinser er utviklet for å brukes én gang. Hver linse kommer i en egen liten blisterpakning. Endagslinser tas rett og slett på om morgenen, deretter tas de av på slutten av dagen og kastes.

  Månedslinser er utviklet for å brukes daglig i én måned. Hver linse kommer i en egen liten blisterpakning. Du fjerner linsene fra pakken, setter dem inn på øynene, har dem på i løpet av dagen, tar dem ut om kvelden og renser dem.

   

   

  Ja. Kontaktlinser er medisinsk utstyr som skal tilpasses av optiker, selv for personer som ikke trenger synskorreksjon.

   

   

  Begge merkene med fargede kontaktlinser har den samme 3-i-1 fargeteknologien. AIR OPTIX® COLORS er imidlertid kontaktlinser laget av et silikon-hydrogel-materiale som gir en avansert pusteevne. AIR OPTIX® COLORS har også den eksklusive SmartShield®-teknologien og det unike fuktighetsgivende middelet Aqua som gir linsene en komfort som varer. AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser er de mest pustende fargede kontaktlinsene som finnes.

   

   

  Riktig linsepleie er viktig, men ikke vanskelig. FreshLook® fargede månedslinser skal tas ut og renses daglig. For best mulig resultat anbefaler vi OPTI-FREE® Puremoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution eller AOSEPT plus HydraGlyde rengjørings- og desinfeksjonsvæske for å ta vare på dine FreshLook® kontaktlinser.