0900c35380410bfd_1908008-3D-DT1-30ct-USA-f_left.png

 

IKKE FINN DEG I UBEHAGELIGE KONTAKTLINSER

Prøv DAILIES TOTAL1TM:

 • Kontaktlinsen du ikke merker takket være det innovative vanngradientmaterialet
 • Høy pusteevne
 • Komfortabel, glatt overflate dagen lang

 

PRØV DAILIES TOTAL1 NÅ
Trial with eye care professional

 

GLEM AT DU HAR PÅ DEG LINSER OG NYT LIVET

 

 

Trial with eye care professional

 

Derfor bør du velge DAILIES TOTAL1TM

Kort sagt fordi DAILIES TOTAL1TM er så behagelige at du ikke merker dem. DAILIES TOTAL1TM har den nyeste innovasjonen innen vanngradientmateriale for kontaktlinser, som skaper en fuktighetspute på den ytre overflaten og gjør at det kjennes som om du ikke har på deg noe. I tillegg bidrar den høye pusteevnen til å støtte hvite, sunne øyne, og med nesten 100 % vann på overflaten kjennes øynene dine komfortable selv på de lengste dagene.

 

 • Kontaktlinsebrukere som ikke er helt fornøyde
 • De som ønsker den ultimate kontaktlinseopplevelsen
 • Mennesker med aktiv livsstil som trenger mange timers bruk

 

 

Trial with eye care professional

 

VELKOMMEN TIL KOMFORTSONEN

 

Til tross for hva du har hørt, skal du aldri behøve å leve med ubehagelige kontaktlinser. Bli kvitt ubehag med DAILIES TOTAL1TM og få en startpakke med prøvelinser, såpe, et speil, velkomstbrosjyre og mer. Når du har prøvd DAILIES TOTAL1TM, kommer du ikke til å ville slutte.

 

 

Trial with eye care professional

OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Endagslinser er utviklet for å vare fra du tar dem på om morgenen, til du tar de ut igjen før du skal sove. Vi anbefaler brukerne å følge optikerens anbefalinger nøye.

   

  Det kreves ingen før- eller etterbehandling. Du bare tar dem på om morgenen og kaster dem om kvelden.

   

  DAILIES TOTAL1TM kalles vanngraduerte kontaktlinser. De er utviklet slik at de har en gradvis økning av vanninnhold fra kjernen til overflaten. Dette innovative materialet inneholder mindre vann i kjernen, slik at mer oksygen kan komme gjennom til øyet, og vanninnholdet ved linseoverflaten blir høyere. Med materialet med gradert vanninnhold har DAILIES TOTAL1™ kontaktlinser nesten 100 % vann i den ytterste overflaten. Det betyr at det eneste som berører øyet, er en pute av fuktighet. Nesten 9 av 10 brukere er enige om at DAILIES TOTAL1™ kontaktlinser er så behagelige at de ikke kjenner at de har dem på.