ER DU NERVØS FOR Å PRØVE LINSER? DET ER DET INGEN GRUNN TIL

Det er en første gang for alt – den første dagen på videregående skole, det første skoleballet, det første kysset ... og den første gangen du bruker kontaktlinser. Enten du velger endagslinser eller månedslinser, skal kontaktlinsene være behagelige, trygge og enkle å bruke.

HVIS VI KAN GJØRE DET, KAN DU OGSÅ GJØRE DET

Du er kanskje skeptisk til å sette en linse på øyet. Det er forståelig – det var vi alle sammen til å begynne med, men det er mye enklere enn du tror. Millioner av mennesker verden over bruker kontaktlinser og det blir raskt den naturligste ting i verden.

DET ER INGENTING Å BEKYMRE SEG FOR

Du er ikke den første personen som prøver kontaktlinser og heller ikke den siste. Faktisk har kontaktlinseteknologien utviklet seg raskt de siste årene, akkurat som alle andre former for teknologi – og de ulike linsetypene har funksjoner som er utviklet for å gjøre dem så behagelige som mulig.

Spill video

SLIK TAR DU PÅ OG AV LINSER UTEN PROBLEMER

Det er ikke vanskeligere å ta på eller av linser enn det er å knytte lissene eller pusse tennene. Det tar svært kort tid å overstyre øyets naturlige instinkt om å blunke når noe kommer for nært. Denne videoen viser hvordan du tar på og av linsene på riktig måte.

VI STOLER PÅ PROFFENE

Det viktigste rådet vårt er at du går til optiker. I dag kan du kjøpe kontaktlinser praktisk talt overalt, men vi anbefaler på det sterkeste å oppsøke en optiker for å få råd om linsebru

Finn en lokal optiker

DAGLIG ELLER MÅNEDLIG, HVA ER FORSKJELLEN?

Endagslinser

Endagslinser som varer én dag. Det er ikke nødvendig å rense dem.

Les mer

Månedslinser

Kontaktlinser som varer én måned. Rens og oppbevar dem hver natt.

Les mer

Not sure which one is right for you?

Ta en quiz

Få en startpakke

Få en startpakke her

du lurer kanskje på

  1. Er det trygt å bruke kontaktlinser?
    Er kontaktlinser behagelige?
    Er kontaktlinser bedre enn briller?
    Hvor lenge kan jeg bruke et par endagslinser?
    Hva hvis jeg sovner med linsene på?

Updated: 21-08-2018