ER DU NERVØS FOR Å PRØVE LINSER? DET ER DET INGEN GRUNN TIL

Det er en første gang for alt – den første dagen på videregående skole, det første skoleballet, det første kysset ... og den første gangen du bruker kontaktlinser. Enten du velger endagslinser eller månedslinser, skal kontaktlinsene være behagelige, trygge og enkle å bruke.

HVIS VI KAN GJØRE DET, KAN DU OGSÅ GJØRE DET

Du er kanskje skeptisk til å sette en linse på øyet. Det er forståelig – det var vi alle sammen til å begynne med, men det er mye enklere enn du tror. Millioner av mennesker verden over bruker kontaktlinser og det blir raskt den naturligste ting i verden.

Placeholder

DET ER INGENTING Å BEKYMRE SEG FOR

Du er ikke den første personen som prøver kontaktlinser og heller ikke den siste. Faktisk har kontaktlinseteknologien utviklet seg raskt de siste årene, akkurat som alle andre former for teknologi – og de ulike linsetypene har funksjoner som er utviklet for å gjøre dem så behagelige som mulig.

Placeholder

VI STOLER PÅ PROFFENE

Det viktigste rådet vårt er at du går til optiker. I dag kan du kjøpe kontaktlinser praktisk talt overalt, men vi anbefaler på det sterkeste å oppsøke en optiker for å få råd om linsebru

 

Finn en lokal optiker
Placeholder

DAGLIG ELLER MÅNEDLIG, HVA ER FORSKJELLEN?

ENDAGSLINSER

Endagslinser som varer én dag. Det er ikke nødvendig å rense dem

 

LES MER

MÅNEDSLINSER

Kontaktlinser som varer én måned. Rens og oppbevar dem hver natt.

 

LES MER