FÅ ET NYTT PERSPEKTIV PÅ LINSER

Kontaktlinseteknologien har utviklet seg raskt de siste årene, akkurat som alle andre former for teknologi. Målet for den nye kontaktlinseteknologien er å gi brukeren en så behagelig brukeropplevelse som mulig.

MYTE # 1: ALLE KONTAKTLINSER GIR DEG TØRRE ØYNE

Feil. Du vil for eksempel ikke kjenne at du har på deg kontaktlinsene DAILIES TOTAL1® med gradert vanninnhold. Linser med gradert vanninnhold har nesten 100 % vann på overflaten. Det betyr at det eneste som berører øyet, er en pute med fuktighet som gir optimal komfort.

 

Myth #1 dry eyes

MYTE # 2: RØDE ØYNE FØLGER MED PÅ KJØPET

Det stemmer at noen kan få røde øyne hvis de har på enkelte kontaktlinser for lenge. Det skyldes at øynene får for lite oksygen. DAILIES TOTAL1® kontaktlinser med gradert vanninnhold sikrer for eksempel en høy oksygentilstrømming.

 

Myth #2 red eyes

MYTE # 3: ALLE LINSER LAGES PÅ SAMME MÅTE

Det er slettes ikke tilfellet. Det finnes forskjellige materialer og forskjellige produksjonsprosesser. Det er derfor vi alltid anbefaler at du tar en tur til optikeren. Han eller hun vil gi deg den beste anbefalingen, slik at du finner den linsen som passer best for deg.

 

Myth #3 all lenses are the same

DE SISTE NYVINNINGENE INNEN KONTAKTLINSER


Materiale med gradert vanninnhold

DAILIES TOTAL 1® benytter den nyeste innovasjonen innen kontaktlinsemateriale. Linsene med gradert vanninnhold er omgitt av en pute av fuktighet, så du ikke merker at du har dem på.


Høy pusteevne

Oksygen er en av de viktigste faktorene for at øynene dine skal trives. Dermed vil god pusteevne bidra til hvite øyne som ser sunne ut.

 

PRØV MER KOMFORTABLE LINSER

FÅ EN STARTPAKKE
Placeholder