AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal

MULTIFOKALE MÅNEDSLINSER FOR PERSONER MED PRESBYOPI

 • Klart syn på nær og avstand

 • Stabil komfort fra dag 1 til 30

 • Konstant beskyttelse mot irriterende belegg gir mer langvarig komfort

 

START PRØVEPERIODEN DIN IDAG
AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal pack shot

OM AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE MULTIFOCAL

KLART SYN PÅ NÆR OG AVSTAND

Les på mobilen, se på TV eller jobb på datamaskinen – alt uten å bytte synskorreksjonen din. Disse linsene er spesielt utviklet for å virke sammen med øynene dine for å gi presis synsskarphet med jevne overganger, uansett avstand.

 

STABIL KOMFORT FRA DAG 1 TIL 30

Kontaktlinser skal føles behagelige hele tiden mens du har dem på. Takket være HydraGlyde™ Moisture Matrix vil linsen være kontinuerlig fuktig gjennom hele dagen for å gi langvarig komfort. Faktisk er 9 av 10 brukere enige om at de gir total komfort hele dagen.

 

KONSTANT BESKYTTELSE MOT IRRITERENDE BELEGG GIR MER LANGVARIG KOMFORT

Tørrhet og ubehag bør aldri være en del av kontaktlinse-opplevelsen. Det er derfor AIR OPTIX™ kontaktlinser har SmartShield™ teknologi som bidrar til å beskytte linsene mot irriterende belegg og gi lengre brukskomfort, hele måneden.

TIPS: Bruk OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ for å ta vare på dine AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser og oppnå ekstra timer med komfortabel bruk.

Shoes and a pair of jeans

 

ANBEFALES FOR

 • Personer med presbyopi (alderslangsynthet) som bruker månedslinser
 • Brukere av månedslinser som ønsker stabil komfort hele dagen, hver dag
 • Brukere av månedslinser som ønsker å  beskytte linsene mot irriterende belegg og oppnå lengre komfort, hele måneden.

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker.

 

KONTAKT DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU LURER KANSKJE PÅ

  Presbyopi (alderslangsynthet) er en naturlig tilstand som påvirker oss alle, og som gjør det vanskeligere å se og lese ting på nær. Over tid mister linsen i øyet noe av elastisiteten. Dermed mister linsen også noe av evnen til å endre fokus for ulike avstander. Tapet skjer gradvis. Kontaktlinser har nå blitt et populært valg for presbyopi (alderslangsynthet).

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Månedslinser er utviklet for å brukes daglig i én måned. De selges vanligvis i en pakke med 3 eller 6 linser. Hver linse kommer i en egen liten blisterpakning. Du fjerner linsene fra pakken, setter dem inn på øynene, har dem på i løpet av dagen, tar dem ut om kvelden og renser dem. Noen månedslinser, som AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA, er også egnet til kontinuerlig bruk: Du kan ha dem på i opptil 30 døgn uten å fjerne dem.

   

   

  Månedslinser må renses med en kontaktlinsevæske etter bruk og lagres i et kontaktlinseetui.