AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™

MÅNEDSLINSER

 • Stabil komfort fra dag 1 til 30
 • Konstant beskyttelse mot irriterende belegg for mer langvarig komfort
 • Langvarig fuktighet

 

START PRØVEPERIODEN DIN IDAG
AIR OPTIX Plus Hydraglyde

 

OM AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE

STABIL KOMFORT FRA DAG 1 TIL 30

Kontaktlinser skal føles behagelige hele tiden mens du har dem på. Takket være HydraGlyde™ Moisture Matrix blir linsene fuktige kontinuerlig gjennom hele dagen for å gi langvarig komfort. Faktisk er 9 av 10 brukere enige i at AIR OPTIX™ kontaktlinser gir full komfort gjennom hele dagen.

 

KONSTANT BESKYTTELSE MOT IRRITERENDE BELEGG FOR MER LANGVARIG KOMFORT

Tørrhet og ubehag bør aldri være en del av kontaktlinse-opplevelsen.

Det er derfor AIR OPTIX™ kontaktlinser har SmartShield™ teknologi som bidrar til å beskytte linsene mot irriterende belegg og gi lengre komfort, hele måneden.

 

LANGVARIG FUKTIGHET

Uansett hva dagen bringer, trenger du kontaktlinser som er behagelige og bidrar til at øynene dine føles fuktige hele dagen. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser drar nytte av HydraGlyde™ Moisture Matrix-teknologien, som bidrar til å holde linsene konstant fuktige og holder på fuktigheten hele dagen.

 

TIPS: Bruk OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ for å ta vare på dine AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser og få ekstra timer med behagelig bruk

 

More than my first contact lenses

 

ANBEFALES FOR

 • Nye kontaktlinsebrukere
 • Brukere av månedslinser som ønsker stabil komfort hele dagen, hver dag
 • Brukere av månedslinser som ønsker å  beskytte linsene mot irriterende belegg og oppnå lengre komfort, hele måneden.

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker.

 

KONTAKT DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU LURER KANSKJE PÅ

  Kontaktlinser er veldig trygt hvis du bruker dem slik optikeren din har angitt. Husk at det er viktig med god hygiene, så du må vaske og tørke hendene grundig både når du setter inn linsene og tar dem ut. 

   

   

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Ja, kontaktlinser skal være behagelige. Optikeren vil måle øyet ditt og anbefale riktig linsetype. Du kan også < sier om hvor behagelige linsene deres er.

  Hvis du opplever ubehag, kan du be optikeren din om råd.

   

  Månedslinser må renses med en kontaktlinsevæske etter bruk og lagres i et kontaktlinseetui.