AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism

MÅNEDSLINSER FOR PERSONER MED SKJEVE HORNHINNER 

 • Klart syn og komfort hele dagen, hver dag
 • SmartshieldTM-teknologi skaper en barriere mot beleggdannelse som holder linsen renere lengre
 • HydraGlyde® Moisture Matrix bidrar til å holde linseoverflaten fuktig hele dagen, hver dag

 

START PRØVEPERIODEN DIN IDAG
AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism pack shot

 

OM AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE FOR ASTIGMATISM

STABIL KOMFORT FRA DAG 1 TIL 30

Kontaktlinser skal føles behagelige hele tiden mens du har dem på. Takket være HydraGlyde™ Moisture Matrix blir linsen kontinuerlig fuktig hele dagen for å gi langvarig komfort. Faktisk er 9 av 10 brukere enige om at de gir total komfort hele dagen.

 

KONSTANT BESKYTTELSE MOT IRRITERENDE BELEGG FOR MER LANGVARIG KOMFORT

Tørrhet og ubehag bør aldri være en del av kontaktlinse-opplevelsen. Det er derfor AIR OPTIX™ kontaktlinser har SmartShield™-teknologi som bidrar til å beskytte linsene mot irriterende belegg og gir lengre komfort, hele måneden.

 

LANGVARIG FUKTIGHET

Uansett hva dagen bringer, trenger du kontaktlinser som er behagelige og bidrar til at øynene dine føles fuktige hele dagen. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser drar nytte av HydraGlyde™ Moisture Matrix-teknologien, som bidrar til å holde linsene konstant fuktige og holder på fuktigheten hele dagen.

 

TIPS: Bruk OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ for å ta vare på dine AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser og få ekstra timer med behagelig bruk.

Shoes and a pair of jeans

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker. Bruker du allerede AIR OPTIX™ for astigmatisme? Kontakt også din optiker for å få en prøveversjon av AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser for astigmatisme i dag!

 

KONTAKT DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU LURER KANSKJE PÅ

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Ja, kontaktlinser skal være behagelige. Optikeren vil måle øyet ditt og anbefale riktig linsetype. Du kan også < sier om hvor behagelige linsene deres er.

  Hvis du opplever ubehag, kan du be optikeren din om råd.

   

  Skjeve hornhinner er en vanlig og som regel ufarlig øyetilstand som gir uklart, forvrengt eller 'tåkete' syn. Det oppstår når hornhinnen ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmessighet øyet ditt har, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.

   

  Toriske månedslinser er det samme som vanlige månedslinser, men med én viktig forskjell: De er kontaktlinser for personer med skjeve hornhinner. Skjeve hornhinner er en brytningsfeil som gjør at lysstrålene brytes ulikt og ikke treffer netthinnen samlet. Det fører til uklart syn. Symptomene kan være vage og forbli uoppdaget hvis du har en mild form for skjeve hornhinner.