TOTAL30™

FØL GLEDEN VED INGENTING MED TOTAL30™

 • Du behøver ikke akseptere ubehag
 • Ingenting annet berører øyet enn en myk pute av fuktighet
 • Føles som ingenting, selv på dag 30
 • For brukere som ønsker optimale månedslinser

 

 

TOTAL30™

3 GRUNNER TIL Å VELGE TOTAL30™ MÅNEDSLINSER:

DU BEHØVER IKKE AKSEPTERE UBEHAG

Still deg selv det eneste spørsmålet som betyr noe når det gjelder linser: Føler du linsene dine? Fremtidens linseteknologi er her. Vi har brukt et innovativt materiale for fremstilling av vanngradiente kontaktlinser, slik at du kan du føle gleden ved ingenting med TOTAL30™ månedslinser.

 

 

Total30 properties

FØLES SOM OM INGENTING SELV PÅ DAG 30

TOTAL30™ er de første og eneste månedslinsene med nesten 100 % vann på overflaten, og danner en myk pute av fuktighet som reduserer kontakt med det ømfintlige vevet i øyet til et minimum. Slik at du kan ha komfortable linser hele måneden.

 

REN LINSE HELE MÅNEDEN

Overflaten på TOTAL30™ linser er like ren på dag 30 som på dag 1, selv etter en hel måned med bruk og pleie av linsene.

 • brukere som ikke vil akseptere ubehag
 • brukere som føler at de linsene de har nå, er "bare komfortable"
 • dem som er nærsynte eller langsynte
 • dem som ønsker kontaktlinser med optimal komfort

 

SNAKK MED EN SPESIALIST

Hvis du lurer på om TOTAL30™ månedslinser er riktig for deg, kan du kontakte optikeren din.

KONTAKT OPTIKEREN DIN
Total30 trials with eye care professionals

 

IKKE AKSEPTER UBEHAG. GI DEG SELV GLEDEN VED INGENTING

Hvis du tror at TOTAL30™ månedslinser kan være riktig for deg - hvorfor ikke prøve dem. Når du mottar prøvepakningen TOTAL30™ Joy of Nothing, vil du finne 30 dagers forbruk av prøvelinser.

 

 

 

 

Tota30 properties

OFTE STILTE SPØRGSMÅL

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Månedslinser er utviklet for å brukes daglig i én måned. De selges vanligvis i en pakke med 3 eller 6 linser. Hver linse kommer i en egen liten blisterpakning. Du fjerner linsene fra pakken, setter dem inn på øynene, har dem på i løpet av dagen, tar dem ut om kvelden og renser dem. Noen månedslinser, som AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA, er også egnet til kontinuerlig bruk: Du kan ha dem på i opptil 30 døgn uten å fjerne dem.

   

   

  Dette avhenger av hvilken type linse du bruker. Endagslinser er utviklet for å vare fra du tar dem på om morgenen, til du fjerner dem midt på dagen eller mot slutten av kvelden. Månedslinser skal brukes i maksimalt 1 måned. I alle tilfeller anbefaler vi brukerne å følge optikerens anbefalinger nøye.

   

   

  Månedslinser må renses med en kontaktlinsevæske etter bruk og lagres i et kontaktlinseetui.

   

   

  Toriske månedslinser er det samme som vanlige månedslinser, men med én viktig forskjell: De er kontaktlinser for personer med skjeve hornhinner. Skjeve hornhinner er en brytningsfeil som gjør at lysstrålene brytes ulikt og ikke treffer netthinnen samlet. Det fører til uklart syn. Symptomene kan være vage og forbli uoppdaget hvis du har en mild form for skjeve hornhinner.

   

   

  Skjeve hornhinner er en vanlig og som regel ufarlig øyetilstand som gir uklart, forvrengt eller 'tåkete' syn. Det oppstår når hornhinnen ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmessighet øyet ditt har, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.