DAILIES™ AquaComfort PLUS™ Multifocal

MULTIFOKALE ENDAGSLINSER FOR PERSONER MED PRESBYOPI

 • Klart syn på nær og avstand
 • Forfriskende komfort hele dagen
 • Ingen rengjøring – bruk nye linser hver dag
START PRØVEPERIODEN DIN
DAILIES AQUACOMFORT PLUS Multifocal

 

OM DAILIES™ AquaComfort PLUS™ MULTIFOCAL

KLART SYN PÅ NÆR OG AVSTAND

Les på mobilen, jobb på datamaskinen eller se på TV-skjermen – alt uten kompromisser. Det unike optiske designet med presisjonsprofil gir glidende overganger for syn fra nær til avstand.

 

FORFRISKENDE KOMFORT HELE DAGEN

Beveg deg fra kontoret til treningsstudioet og ut for å spise middag, med friske øyne. Linsene vil holde seg fuktige takket være tre aktive fuktighetsgivende midler som frigjøres hver gang du blunker. Faktisk er 93 % av DAILIES®-brukerne enige om at linsene er behagelige å ha på hele dagen.

 

INGEN RENSING – BRUK NYE LINSER HVER DAG

Nye linser hver dag medfører mindre mas. Du bare tar på nye om morgenen og kaster dem om kvelden.

woman with contact lens on her finger

ANBEFALES FOR

 • Personer med presbyopi (alderslangsynthet) som bruker endagslinser
 • Daglig eller sporadisk bruk til sport, arbeid eller lek
 • Sesongallergikere

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om DAILIES™ AquaComfort Plus™ Multifocal kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker. consult your eye care professional.

KONTAKT DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU LURER KANSKJE PÅ

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Skjeve hornhinner er en vanlig og som regel ufarlig øyetilstand som gir uklart, forvrengt eller 'tåkete' syn. Det oppstår når hornhinnen ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmessighet øyet ditt har, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.

   

  Toriske endagslinser er det samme som vanlige endagslinser, men med én viktig forskjell – de er kontaktlinser for skjeve hornhinner. Generelt opplever personer med skjeve hornhinner ofte uskarpt eller forvrengt syn. Dette skyldes at hornhinnen er uregelmessig formet – jo større uregelmessigheten er, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.

   

  Endagslinser er utviklet for å vare fra du tar dem på om morgenen, til du tar de ut igjen før du skal sove. Vi anbefaler brukerne å følge optikerens anbefalinger nøye.