DAILIES™ AquaComfort Plus Toric™

ENDAGSLINSER FOR PERSONER MED SKJEVE HORNHINNER

 • Forfriskende komfort hele dagen
 • Nye linser hver dag, ingen rensing
 • Nyt den ekstra friheten
 
START PRØVEPERIODE
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric pack shot

OM DAILIES™ AQUACOMFORT PLUS™ TORIC

FORFRISKENDE KOMFORT HELE DAGEN

Du kan forvente at linsene skal føles behagelige fra du tar dem på til du tar dem ut. Med linsene DAILIES™  AquaComfort Plus™ Toric  blir det frigjort fuktighetsgivende midler fra linsene hver gang du blunker, noe som tilfører forfriskende komfort.

 

NYE LINSER HVER DAG

Nye linser hver dag medfører mindre mas. Du setter rett og slett på DAILIES™ AquaComfort Plus™ Toric om morgenen, og så tar du dem ut og kaster dem om kvelden. Så enkelt og hygienisk er det faktisk.

 

NYT DEN EKSTRA FRIHETEN

Kontaktlinser gir deg en ekstra frihet som du normalt ikke opplever med briller. Du kan vise hvem du er, inne og ute, med den friheten kontaktlinser gir.

young woman with contact lens on her finger

ANBEFALES FOR

 • Personer med skjeve hornhinner som er nye kontaktlinsebrukere
 • Daglig eller sporadisk bruk til sport, arbeid eller lek
 • Sesongallergikere

 

SØK RÅD HOS FAGFOLK

Hvis du lurer på om DAILIES™ AquaComfort Plus™ Toric kontaktlinser passer for deg, kan du ta kontakt med din optiker. 

KONTAKT DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU LURER KANSKJE PÅ

  Du må sørge for at hendene dine er grundig vasket og tørket. Plasser kontaktlinsen på pekefingeren. Dra det nedre øyelokket nedover med lang- eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruker den andre hånden til å holde det øvre øyelokket helt åpent. Se direkte på kontaktlinsen eller i et speil, og plasser deretter linsen direkte midt på øyet. Etter at du har posisjonert kontaktlinsen, slipper du sakte opp først det nedre, og så det øvre øyelokket. Blunk, og så skal kontaktlinsen være på plass.

   

   

  Det er normalt at synet ditt endres med tiden og med tiårene. Ta kontakt med optikeren for å få undersøkt øynene jevnlig.

   

   

  Skjeve hornhinner er en vanlig og som regel ufarlig øyetilstand som gir uklart, forvrengt eller 'tåkete' syn. Det oppstår når hornhinnen ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmessighet øyet ditt har, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.

   

  Toriske endagslinser er det samme som vanlige endagslinser, men med én viktig forskjell – de er kontaktlinser for skjeve hornhinner. Generelt opplever personer med skjeve hornhinner ofte uskarpt eller forvrengt syn. Dette skyldes at hornhinnen er uregelmessig formet – jo større uregelmessigheten er, jo mer sannsynlig er det at du trenger korrigerende linser for å hjelpe deg å fokusere lysstrålene bedre.

   

  Endagslinser er utviklet for å vare fra du tar dem på om morgenen, til du tar de ut igjen før du skal sove. Vi anbefaler brukerne å følge optikerens anbefalinger nøye.