KONTAKTLINSER FOR NÆR, MELLOMAVSTAND OG AVSTAND

Med tiden kan det bli vanskelig å lese liten skrift på nær – som i blader, på prislapper eller på mobilen. Så er det å famle rundt på jakt etter lesebrillene. Med multifokale endags- eller månedslinser kan du se godt på alle avstander, og dermed er ikke dette noe problem lenger.

LESEBRILLER ER IKKE DET ENESTE ALTERNATIVET

Du gledet deg neppe til å ta på deg lesebriller for første gang. For mange kan det være en lettelse å vite at du har alternativer – og ett av disse alternativene er multifokale kontaktlinser.

SE, GLANE, TITTE, KIKKE, LESE

Den store fordelen med multifokale linser er friheten de gir. De er utformet for å gi et klart syn på nær, mellomavstand og avstand. Det betyr at du ikke trenger å veksle mellom briller og kontaktlinser hele tiden. Du trenger ikke planlegge frem i tid. Ikke lete gjennom vesken din. Ikke ha noe hengende i en snor rundt halsen. Multifokale kontaktlinser passer perfekt for deg som har en fri og aktiv livsstil – i tillegg beholder du ditt naturlige utseende.

KLAR TIL Å PRØVE MULTIFOKALE KONTAKTLINSER?

Før du tar på deg lesebrillene, anbefaler vi deg å ta en tur til optikeren. Optikeren kan også se om multifokale kontaktlinser er tingen for deg. Optiker David forklarer alt.

Spell video

Prøv multifocal linser

Få en startpakke

du lurer kanskje på

  1. Hva er presbyopi (alderslangsynthet)?
    Hva er 'multifokale' endagslinser?
    Hva er 'multifokale' månedslinser?
    Er kontaktlinser bedre enn briller?
    Kan jeg bruke kontaktlinser?

Updated: 21-08-2018