KONTAKTLINSER FOR NÆR, MELLOMAVSTAND OG AVSTAND

Med tiden kan det bli vanskelig å lese liten skrift på nær – som i blader, på prislapper eller på mobilen. Så er det å famle rundt på jakt etter lesebrillene. Med multifokale endags- eller månedslinser kan du se godt på alle avstander, og dermed er ikke dette noe problem lenger.

LESEBRILLER ER IKKE DET ENESTE ALTERNATIVET

Du gledet deg neppe til å ta på deg lesebriller for første gang. For mange kan det være en lettelse å vite at du har alternativer – og ett av disse alternativene er multifokale kontaktlinser.

 

Presbypoia reading glasses

SE, GLANE, TITTE, KIKKE, LESE

Den store fordelen med multifokale linser er friheten de gir. De er utformet for å gi et klart syn på nær, mellomavstand og avstand. Det betyr at du ikke trenger å veksle mellom briller og kontaktlinser hele tiden. Du trenger ikke planlegge frem i tid. Ikke lete gjennom vesken din. Ikke ha noe hengende i en snor rundt halsen. Multifokale kontaktlinser passer perfekt for deg som har en fri og aktiv livsstil – i tillegg beholder du ditt naturlige utseende.

 

 

Presbyopia see glare read

KLAR TIL Å PRØVE MULTIFOKALE KONTAKTLINSER?

Før du tar på deg lesebrillene, anbefaler vi deg å ta en tur til optikeren. Optikeren kan også se om multifokale kontaktlinser er tingen for deg. Optiker David forklarer alt.

PRØV MULTIFOCAL LINSER

 

Få en startpakke
Placeholder