LENA OM Å ORDNE LINSEPLAGER

LENA - 32

Lena jobber som legeassistent og har to små døtre. I helgene liker de å dra ut og gjøre morsomme ting eller lage mat sammen. I tillegg elsker familien å se på film sammen.

 

Placeholder

Når begynte du å bruke kontaktlinser?

'Da jeg var tolv. Jeg pleide å bruke briller før det, men som tenåring begynner du å bry deg mer om hvordan du ser ut, og jeg foretrakk rett og slett kontaktlinser. Jeg syntes ikke alltid det var så behagelig med briller heller. Det tok meg litt tid å bli vant til linsene, men nå har jeg brukt dem i over 20 år’.

 

Har du aldri opplevd problemer?

’Nei, de har aldri gitt meg problemer. Det eneste jeg la merke til, var at jeg noen ganger var litt lat når det gjaldt å rense månedslinsene mine ordentlig. Jeg vet at hygienen er viktig, og at du skal rense både hendene og kontaktlinsene godt. Hvis du får litt skitt på linsene, kan det gi irritasjon eller en brennende følelse. Jeg innrømmer at jeg ikke var så flink til dette som jeg burde, og jeg var ikke engang klar over at jeg ikke fikk mest mulig ut av linsene mine på grunn av min egen latskap. Så fikk jeg beskjed av optikeren om at jeg måtte bli flinkere med rengjøringen.'

 

‘DISSE DAILIES ENDAGSLINSENE ER IDEELLE, FORDI DU BARE KASTER DEM NÅR DU ER FERDIG MED Å BRUKE DEM'

 

Så da skjerpet du deg?

'Vel, egentlig ikke. Jeg bare byttet til dagslinser! Jeg bare vet at jeg ikke er disiplinert nok, og for folk som meg er disse linsene ideelle, fordi du bare kaster dem etter bruk’.

 

Linsene dine gir deg aldri problemer?

'Helt ærlig, aldri. Jeg liker også å bruke fargede linser med styrke noen ganger. Jeg har brune øyne, men hvis jeg bruker grå kontaktlinser, ser øynene mine blå ut på en veldig naturlig måte’.

 

 

 

Så du vil anbefale linser?

’Jeg kan ikke snakke på vegne av alle andre, men jeg vil si at du blir vant til dem så fort at det blir den naturligste tingen i verden å bruke dem. Og jeg synes de er mye mer praktiske enn briller, som man alltid mister eller ødelegger. Likevel liker jeg fortsatt å ta på meg brillene mine når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb’.